Yleistä

Pikkuprovinssi on Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämä koko perheen festivaali. Festivaalin ohjelma on kaikille avointa ja maksutonta.  Katso ajankohtainen ohjelma Ohjelma-sivulta. Tapahtuma järjestetään Opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

Yhteystiedot:

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut

Kulttuurituottaja Katariina Vestergård

puh. 044 425 5942

info@pikkuprovinssi.fi

Tapahtumatuottaja Maarit Manninen

puh. 044 754 1618 

info@pikkuprovinssi.fi

Tärkeää tietoa

 

Pikkuprovinssi järjestetään tänä vuonna useassa eri osassa. Löydät ajankohtaiset ohjelmatiedot Ohjelma-välilehdeltä. Huomioithan, että osaan ohjelmasta on ennakkoilmoittautuminen. Liveohjelmaosiot toteutetaan voimassa olevien rajoitusten ja suositusten mukaisesti. Pidäthän myös ulkotiloissa tapahtuvassa ohjelmassa riittävän turvavälin muihin ihmisiin. 

turvallisesti pikkuprovinssin tapahtumiin

Tapahtumissa noudatetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön ja THL:n antamaa ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksissa. Kaikkiin esityksiin on ollut ennakkoilmoittautuminen ja paikkoja on rajoitettu määrä. Katsomossa on turvavälit ja jokaiselle on tilassa oma istumapaikka. Esitystilan kosketuspinnat pyyhitään esitysten välissä ja saatavilla on käsidesiä sekä käsienpesumahdollisuus. Hugo-sali sijaitsee Kalevan Navetan toisessa kerroksessa. Talon aulassa on hissi. Saliin pääsee n. 10 minuuttia ennen esityksen alkamista. Tapahtuman henkilökunta käyttää maskia ja auttaa kävijöitä turvavälien pitämisessä. 

Turvallisuus tehdään yhdessä, joten huomioi nämä tullessasi esitykseen: 
 

  • Pidäthän riittävän etäisyyden muihin ihmisiin saapuessa ja poistuessa

  • Odotathan esitystilaan pääsyä Kalevan Navetan aulassa tai tarvittaessa ulkona pääoven läheisyydessä

  • Huolehdithan hyvästä käsi- ja yskimishygienista

  • Käytäthän kasvomaskia THL:n ohjeistuksen mukaisesti

  • Jääthän kotiin, mikäli sinulla on flunssan tai hengitystieinfektion oireita