Yleistä

Pikkuprovinssi on lastenkulttuurifestivaali, joka järjestetään Seinäjoen Törnävänsaaressa vuosittain toukokuussa. Tapahtuman järjestää Seinäjoen kaupungin lastenkulttuurikeskus Louhimo. Tapahtuma koostuu alakoulujen bändikerhotoimintaa esittelevästä katselmuksesta ja koko perheen festaripäivästä. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Katso ajankohtainen ohjelma Ohjelma-sivulta.

Yhteystiedot:

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut

Kulttuurituottaja Katariina Vestergård

puh. 044 425 5942

info@pikkuprovinssi.fi

Tärkeää tietoa

 

Saapuminen

Tapahtumapaikan lähin katuosoite on Törnäväntie 20, 60200 Seinäjoki. Alueelle kannattaa saapua polkupyörällä tai kävellen, sillä pysäköintitilaa on rajallisesti. Sunnuntaina 19.5. parkkipaikkoja löytyy Törnävän kentältä (kulku Huhtalantien kautta). Paikalla on liikenteenohjaus. Polkupyörille on varattu parkkitilaa sisäänkäyntien läheisyydestä. Huomioithan, että pyöräparkit eivät ole vartioituja ja emme vastaa niihin jätetystä omaisuudesta. Paikallisliikenne ei valitettavasti kulje sunnuntaina.

Tapahtuman aluekartta

Avaa tapahtuman aluekartta.

Pääseekö alueelle vaunuilla tai pyörätuolilla?

Kyllä. Piha-alueet ovat esteettömiä ja rakennuksiin on pyörätuoliluiskat. Vaunut voi jättää tapahtuman ajaksi parkkiin niille varatulle paikalle. Huomioithan, että emme vastaa vaunuparkkiin jätetyistä tavaroista.

Mistä löytyy lastenhoitohuone?

Lastenhoitohuone on kahvilarakennuksen inva-WC:n yhteydessä. Rakennuksessa palvelee myös MLL:n Vauvala, jossa on mahdollisuus vaipanvaihtoon, imetykseen ja pikkulasten ruuan lämmitykseen.

Saako tapahtumasta lämmintä ruokaa?

Kyllä. Lounaskahvila Sapuskan ruokalistalla on maittavia ja terveellisiä lounasvaihtoehtoja eri ruokavalioille. Alueella voit syödä myös omia eväitä. Vauvalassa on mikro ruuan lämmittämistä varten.

Voiko alueelle tulla koiran kanssa?

Festivaalin ulkoalueelle on sallittua tulla koiran kanssa, mutta sisätiloihin koiraa ei saa tuoda (poislukien työtehtävissä olevat opas- ja avustajakoirat). Pidäthän koirasi kytkettynä ja huolehdit sen hyvinvoinnista.

Kuinka paljon esityksiin mahtuu katsojia?

Paviljonkiin mahtuu 300 katsojaa. Esitykset ovat kaikille avoimia ja paikat täyttyvät nopeasti. Olethan ajoissa ennen esitystä paikalla.

Minkä ikäisille ohjelma sopii?

Työpajat ja toiminnaliset rastit on suunniteltu eri-ikäisille sopiviksi. Tapahtumassa on aistittavaa koko perheelle.

Mistä voin nostaa rahaa?

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee osoitteessa Vuoritie 6, 60200 Seinäjoki. Kahviloissa voi maksaa kortilla.

Huomioithan, että Pikkuprovinssi on savuton perhetapahtuma!

  • ikoni_face_musta
  • ikoni_insta_musta
  • ikoni_youtube_musta