Tapahtumapaikan osoite

Törnäväntie 20, 60200 Seinäjoki

Saapuminen Pikkuprovinssiin

Pikkuprovinssi järjestetään Törnävänsaaressa (Törnäväntie 20). Suosittelemme saapumaan Törnävänsaareen ensisijaisesti kävellen, pyörällä tai linja-autolla. Mikäli saavut autolla, luethan lisätietoa autopaikoituksesta alta. Huomioithan, että Törnävänsaareen tai Ruutipuistoon ei voi ajaa autolla.

Törnävänsaareen pääsee kävellen tai pyörällä siltoja pitkin Törnävän kartanon suunnalta, Törnävän kesäteatterin suunnalta sekä Huhtalantien suunnalta kahden eri sillan kautta. Siltoja pitkin pääsee kulkemaan pyörätuolilla tai lastenrattaiden kanssa. Jos saavut tapahtumaan pyörällä, voit jättää pyöräsi Törnävänsaaressa sijaitsevaan pyöräparkkiin.

Autopaikoitus

Törnävänsaaren lähimmät pysäköintialueet ovat Törnävän kesäteatterin parkkipaikka (Törnäväntie) sekä Törnävän S-marketin viereinen pysäköintialue (Törnäväntie). Huomioithan, että kaupan sisäänkäynnin puolella olevat parkkipaikat on varattu kaupan asiakkaille. Törnävänsaareen tai Ruutipuistoon ei voi ajaa autolla ja Myllypihaan johtava Törnävänsaarentie suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä. Kesäteatterin parkkipaikalla on invapysäköintimahdollisuus.

WC:t

WC-tilat sekä esteetön WC sijaitsevat Törnävänsaaren kahvilarakennuksen vieressä. Esteettömässä WC:ssä on myös hoitopöytä. WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus.

Istumapaikat

Istuma- ja levähdyspaikkoja on sijoiteltu ympäri Törnävänsaarta, pääasiassa kahvilarakennuksen läheisyyteen.