Tapahtumapaikan osoite

Törnäväntie 20, 60200 Seinäjoki

Löytöretken kartta

Saapuminen Pikkuprovinssin löytöretkelle

Pikkuprovinssin löytöretki -reitti alkaa Törnävänsaaresta (Törnäväntie 20). Suosittelemme saapumaan Törnävänsaareen ensisijaisesti kävellen, pyörällä tai linja-autolla. Mikäli saavut autolla, luethan lisätietoa pysäköintialueista alta. Huomioithan, että Törnävänsaareen tai Ruutipuistoon ei voi ajaa autolla.

Törnävänsaareen pääsee kävellen tai pyörällä siltoja pitkin Törnävän kartanon suunnalta, Törnävän kesäteatterin suunnalta sekä Huhtalantien suunnalta kahden eri sillan kautta. Siltoja pitkin pääsee kulkemaan pyörätuolilla tai lastenrattaiden kanssa. Jos saavut tapahtumaan pyörällä, voit jättää pyöräsi Törnävänsaaressa sijaitsevaan pyöräparkkiin.

Autopaikoitus

Törnävänsaaren lähimmät pysäköintialueet ovat Törnävän kesäteatterin parkkipaikka (Törnäväntie) sekä Törnävän S-marketin viereinen pysäköintialue (Törnäväntie). Huomioithan, että kaupan sisäänkäynnin puolella olevat parkkipaikat on varattu kaupan asiakkaille. Invapysäköintipaikka sijaitsee Törnävän kartanon läheisyydessä Myllyn vieressä (Törnävänsaarentie). Törnävänsaareen tai Ruutipuistoon ei voi ajaa autolla.

WC:t

WC-tilat sekä esteetön WC sijaitsevat Törnävänsaaren kahvilarakennuksen vieressä. Esteettömässä WC:ssä on myös hoitopöytä. WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus.

Istumapaikat

Istuma- ja levähdyspaikkoja on sijoiteltu ympäri Törnävänsaarta, pääasiassa kahvilarakennuksen läheisyyteen.