Pikkuprovinssi on jokaiselle

Pikkuprovinssi on sitoutunut noudattamaan periaatteita, jotka edistävät tasa-arvon, monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden toteutumista. Teemme parhaamme, jotta kaikilla tapahtuman työntekijöillä, yhteistyökumppaneilla, esiintyjillä sekä kävijöillä olisi turvallisempi ja syrjinnästä vapaa tapahtuma.

Esteettömyys

Tapahtumapaikan osoite

Törnäväntie 20, 60200 Seinäjoki

Saapuminen Pikkuprovinssin löytöretkelle

Pikkuprovinssin löytöretki -reitti alkaa Törnävänsaaresta (Törnäväntie 20). Suosittelemme saapumaan Törnävänsaareen ensisijaisesti kävellen, pyörällä tai linja-autolla. Mikäli saavut autolla, luethan lisätietoa pysäköintialueista alta. Huomioithan, että Törnävänsaareen tai Ruutipuistoon ei voi ajaa autolla.

Törnävänsaareen pääsee kävellen tai pyörällä siltoja pitkin Törnävän kartanon suunnalta, Törnävän kesäteatterin suunnalta sekä Huhtalantien suunnalta kahden eri sillan kautta. Siltoja pitkin pääsee kulkemaan pyörätuolilla tai lastenrattaiden kanssa. Jos saavut tapahtumaan pyörällä, voit jättää pyöräsi Törnävänsaaressa sijaitsevaan pyöräparkkiin.

Autopaikoitus

Törnävänsaaren lähimmät pysäköintialueet ovat Törnävän kesäteatterin parkkipaikka (Törnäväntie) sekä Törnävän S-marketin viereinen pysäköintialue (Törnäväntie). Huomioithan, että kaupan sisäänkäynnin puolella olevat parkkipaikat on varattu kaupan asiakkaille. Invapysäköintipaikka sijaitsee Törnävän kartanon läheisyydessä Myllyn vieressä (Törnävänsaarentie). Törnävänsaareen tai Ruutipuistoon ei voi ajaa autolla.

WC:t

WC-tilat sekä esteetön WC sijaitsevat Törnävänsaaren kahvilarakennuksen vieressä. Esteettömässä WC:ssä on myös hoitopöytä. WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus. Yleisö-WC:t ovat avoinna 16.-21.5. ma-ti klo 9-14, ke-pe 9-20 la 10-18.

Istumapaikat

Istuma- ja levähdyspaikkoja on sijoiteltu ympäri Törnävänsaarta, pääasiassa kahvilarakennuksen läheisyyteen.

Löytöretki-reitin maasto

Pikkuprovinssin löytöretki -reitin pituus on noin 1 kilometri. Reitti on merkitty maastoon kylteillä. Suosittelemme aloittamaan reitin kiertämisen Törnävänsaaresta. Löytöretki-reitti kulkee Törnävänsaaresta Brykärinpuistoon ja sieltä Ruutipuiston luonnonsuojelualueen ja Törnävän kesäteatterin kautta takaisin Törnävänsaareen. Reitti kulkee osin kevyenliikenteenväylällä ja osin Ruutipuiston luonnonsuojelualueen metsäpolulla. Metsässä kulkeva osuus reitistä ei ole esteetön. Metsäpolku on paikoitellen kapea ja juurakkoinen ja se kulkee joen varrella. Kevyenliikenteen väylältä on kuitenkin näköyhteys metsäpolulle, joten isommat lapset voivat kulkea polulla myös omatoimisesti. Liikuthan Ruutipuistossa luontoa ja eläimiä kunnioittaen.