Pikkuprovinssi on jokaiselle

Pikkuprovinssi on sitoutunut noudattamaan periaatteita, jotka edistävät tasa-arvon, monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden toteutumista. Teemme parhaamme, jotta kaikilla tapahtuman työntekijöillä, yhteistyökumppaneilla, esiintyjillä sekä kävijöillä olisi turvallisempi ja syrjinnästä vapaa tapahtuma.

Turvallisemman tilan periaatteet Pikkuprovinssissa

  1. Ole avoin ja kohtaa muut antaen heidän olla sellaisia kuin he ovat.
  2. Tutustu ja juttele kaikkien kanssa. Kuuntele ja kannusta. Ethän koske toiseen tai toisen tavaroihin ilman lupaa.
  3. Jos huomaat, että joku kiusaa tai loukkaa toista, kerro siitä henkilökunnalle.
  4. Jos huomaat loukanneesi vahingossa tai tahallisesti, pyydäthän anteeksi.
  5. Osallistu tapahtumaan rennosti ja nauttien. Kysy ja keskustele rohkeasti! Jos et ole varma jostakin asiasta, voit aina kysyä muilta osallistujilta tai henkilökunnalta.

Esteettömyys

Tapahtumapaikan osoite

Törnäväntie 20, 60200 Seinäjoki.

Saapuminen Pikkuprovinssin löytöretkelle

Pikkuprovinssi järjestetään Törnävänsaaressa. Suosittelemme saapumaan Törnävänsaareen ensisijaisesti kävellen, pyörällä tai linja-autolla. Mikäli saavut autolla, luethan lisätietoa pysäköintialueista ja invapysäköinnistä alta. Huomioithan, että Törnävänsaareen tai Ruutipuistoon ei voi ajaa autolla.

Törnävänsaareen pääsee kävellen tai pyörällä siltoja pitkin Törnävän kartanon suunnalta, Törnävän kesäteatterin suunnalta sekä Huhtalantien suunnalta kahden eri sillan kautta. Siltoja pitkin pääsee kulkemaan pyörätuolilla tai lastenrattaiden kanssa. Jos saavut tapahtumaan pyörällä, voit jättää pyöräsi pyörille varatuille paikoille.

Autopaikoitus

Törnävänsaaren lähimmät pysäköintialueet ovat Törnävän kesäteatterin parkkipaikka (Törnäväntie), Törnävän S-marketin viereinen pysäköintialue (Törnäväntie) sekä Huhtalan kentän parkkipaikka (Huhtalantie). Huomioithan, että S-market Törnävän pihassa sisäänkäynnin puolella olevat parkkipaikat on varattu kaupan asiakkaille. Invapysäköintipaikka sijaitsee Törnävän kesäteatterin parkkipaikalla (Törnäväntie). Huomioithan, että Törnävänsaareen tai Ruutipuistoon ei voi ajaa autolla.

WC-tilat

WC-tilat sekä esteetön WC sijaitsevat Törnävänsaaren kahvilarakennuksen vieressä. Esteettömässä WC:ssä on myös hoitopöytä. WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus. Yleisö-WC:t ovat avoinna torstaina 16.5. klo 17-19 ja lauantaina 18.5. klo 12-16.

Istumapaikat

Istuma- ja levähdyspaikkoja on sijoiteltu ympäri Törnävänsaarta, pääasiassa kahvilarakennuksen läheisyyteen.

Löytöretki-reitin maasto

Pikkuprovinssin löytöretki -reitin kokonaispituus on noin 1 kilometri. Reitti on merkitty maastoon kylteillä. Suosittelemme aloittamaan reitin kiertämisen Törnävänsaaresta. Löytöretki-reitti kulkee Törnävänsaaresta Brykärinpuistoon ja sieltä Ruutipuiston luonnonsuojelualueen ja Törnävän kesäteatterin kautta takaisin Törnävänsaareen. Reitti kulkee osin kevyenliikenteenväylällä ja osin Ruutipuiston luonnonsuojelualueen metsäpolulla. Metsässä kulkeva osuus reitistä ei ole esteetön. Metsäpolku on paikoitellen kapea ja juurakkoinen ja se kulkee joen varrella. Kevyenliikenteen väylältä on kuitenkin näköyhteys metsäpolulle, joten isommat lapset voivat kulkea polulla myös omatoimisesti. Reitistä voi kulkea myös lyhyemmän version, joka kulkee pelkästään kevyenliikenteenväylillä ja on saavutettavampi. Liikuthan Ruutipuistossa luontoa ja eläimiä kunnioittaen. Avaa reitin kartta tästä.