Pikkuprovinssin mukaansatempaava festaripäivä järjestetään tänä vuonna lauantaina 18.5.2024 klo 12-16. Festivaalipäivään on ilmainen sisäänpääsy! Ohjelma täydentyy kevään mittaan ja tapahtuman aikataulut päivittyvät tälle sivulle lähempänä. Jos sinulla on mitään kysymyksiä tapahtumaan liittyen, ota meihin yhteyttä: pikkuprovinssi@seinajoki.fi.

Ohjelma

Konsertti: Höpinätötterö

Höpinätötterö on vuodesta 2014 toiminut lastenmusiikkiyhtye, jonka vinkeän vinksahtanut show tarjoaa hupia ja hauskoja lauluja koko perheelle! Noin 50 keikkaa vuodessa tekevä yhtye Höpinätötterö tarjoaa takuuvarman ja viihdyttävän esityksen.

Esityksen kesto 30 minuuttia.

Sirkusesitys: Sirkus Muudi

Sirkus Muudin akrobaattiset esitykset tempaa mukaansa sirkuksen maailmaan! Luvassa monipuolinen kokonaisuus erilaisia sirkuslajeja – ihmispyramideistä lollipoplyyralla temppuiluun.

Esityksen kesto 20 minuuttia.

Taikaesitys: Taikuri Simo Aalto: Jokeri Pokeri Box

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja TV:stä tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee iloa ja riemua koko perheelle yhdessä avustaja-vaimonsa Kirstin kanssa. Mukana seikkailevat myös Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma kyyhky sekä hieman outo papukaija Eino. Katsojat pääsevät matkalle taikamaailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta!

Esityksen kesto 40 minuuttia.

Konsertti: Henna ja Supersankarit

Lastenmusiikkiyhtye Henna ja Supersankarit esittävät rytmimusiikkipohjaista lastenmusiikkia, joka innostaa kaikenikäiset kuulijat lauluun, tanssiin leikkiin ja nauruun!

Esityksen kesto 45 minuuttia.