Info in English.

Ohjelma:

Vuoden 2021 Pikkuprovinssi on järjestetty useassa osassa kevään, kesän ja syksyn aikana. Kiitos kaikille ohjelmaan osallistuneille! 

Digitaalinen ohjelma

Taas mennään! -podcast

Pääset kuuntelemaan jaksot Spotifyssa & Anchorissa. Taas mennään! on lasten ja nuorten taide- ja kulttuuriharrastuksia käsittelevä podcast, jonka käsikirjoittajina ja juontajina toimivat Seinäjoen Alakylän koulun 6A-luokan oppilaat. Podcastin jaksoissa käsitellään teatteria, sirkusta ja parkouria, elektronista musiikkia, bändisoittoa sekä käsitöitä. Lapset ovat suunnitelleet myös podcastin nimen, logon ja tunnusmusiikin. Taas mennään! on osa vuoden 2021 lastenkulttuurifestivaali Pikkuprovinssin ohjelmaa. Julkaisija: Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden Lastenkulttuurikeskus Louhimo. Äänituotanto: Visio Creative.

VERKKONÄYTTELY: Varhaiskasvatuksen eläinystävät 

Seinäjoen varhaiskasvatuksen lapset ja kasvattajat ovat valmistaneet eläinystäviä, joiden tekeminen on perustunut kohtaamiseen ja läsnäoloon. Eläinystäviä on nähtävillä Pikkuprovinssin YouTube-kanavalla.

VERKKONÄYTTELY: Öster-myyrät

OIemme kuulleet, että Törnävänsaaren alueella liikkuu myyrä nimeltä Öster, mutta se on niin pieni, etteivät aikuiset voi sitä nähdä. Kutsuimme kevättalvella lapset piirtämään meille Öster-myyrän ja saimme 70 upeaa teosta eri ikäisiltä piirtäjiltä ja maalareilta. Voit tustua Öster-myyriin tällä sivulla.

SOITTOVIDEOT

Pikkuprovinssin perinteistä bändikatselmusta ei voitu tänäkään vuonna järjestää, mutta sen sijasta tarjosimme alakoulujen bändeille mahdollisuuden tulla soittamaan biisejä videolle taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan Hugo-salissa. Katso videot Pikkuprovinssin YouTube-kanavalla.