Info in English.

Ohjelma:

Tämän vuoden Pikkuprovinssi järjestetään useassa osassa kevään, kesän ja syksyn aikana. Festivaalia ei järjestetä tavanomaisessa muodossaan. Ohjelmaa järjestetään sekä livenä että verkossa. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Kevään 2021 ohjelma:

 

17.-23.5.2021 Pikkuprovinssin löytöretki 

Pikkuprovinssin löytöretki on lapsille ja perheille suunnattu reitti Törnävänsaaren ja Ruutipuiston luonnonsuojelualueen ympäristössä 17.-23.5.  Reitin varrella on mm. lasten ja nuorten tekemiä koristeita ja yhteisötaideteoksia, tehtäviä ja QR-koodilla avautuvia videoita. Reittiin voi tutustua myös verkkosovelluksen kautta tässä linkissä.

Löytöretken pituus on n. 1,5 km ja se on kävijöiden omatoimisesti kuljettavissa. Reitti kulkee osittain kevyen liikenteen väylällä ja osittain metsäpolulla. Metsäpolulla kulkeva osa reitistä ei ole esteetön. Kierros kannattaa aloittaa Törnävänsaaren keskeltä suuren kuusen juurelta.

Avaa löytöretken kartta tältä sivulta. Pidäthän reittiä kiertäessä turvavälin muihin osallistujiin ja kunnioitat Ruutipuiston luonnonsuojelualueen ainutlaatuista luontoa. Ethän koske tai siirrä reitillä olevia koristeita tai kylttejä. 

 

Löytöretki verkossa
Voit tutustua Pikkuprovinssin löytöretken rasteihin myös verkkosovelluksen kautta tässä linkissä.

Hyönteishotellityöpajat Törnävänsaaressa 20.&22.5.

Työpajassa rakennetaan hyönteishotelleja luonnon- ja kierrätysmateriaaleista. Saat valmiin hyönteishotellin mukaasi. Työpaja on avoinna to 20.5. klo 16-19 ja la 22.5. klo 12-15. Aikaa kannattaa varata n. 15-30 min. Säävaraus. Ilmoittaudu: https://link.webropol.com/s/pikkuprovinssi2021

17.-23.5. ETÄKONSERTTI: Klovni Dodo

Mitä tapahtuu, kun klovni saa hoidettavakseen kokonaisen juhlakonsertin? Miten hän selviää lukemattomista soittimista? Yleisön hän ainakin tempaa mukaansa musisointiin. Hämmästy, riemastu, ylläty! Klovni Dodo yhdistää musiikin tekemiseen saumattomasti hersyvää miimiä sekä höpsöjä sirkustemppuja. Tämä hulvaton konsertti jää takuulla mieleesi pitkäksi aikaa. Esiintyjä: Jari Siljamäki. Esityksen kesto: 33 min. Konsertti on katsottavissa 17.-23.5. välisenä aikana. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi konsertin linkin sekä salasanan. Ethän jaa linkkiä eteenpäin, katseluoikeus on tarkoitettu vain ilmoittautuneille. Ilmoittaudu: https://link.webropol.com/s/klovnidodo

VERKKONÄYTTELY: Varhaiskasvatuksen eläinystävät 

Seinäjoen varhaiskasvatuksen lapset ja kasvattajat ovat valmistaneet eläinystäviä, joiden tekeminen on perustunut kohtaamiseen ja läsnäoloon. Eläinystäviä on nähtävillä Törnävänsaaressa Pikkuprovinssin löytöretken yhteydessä 17.-23.5. päivittäin klo 10-18 (säävaraus) sekä verkkonäyttelyssä Pikkuprovinssin YouTube-kanavalla.

VERKKONÄYTTELY: Öster-myyrät

OIemme kuulleet, että Törnävänsaaren alueella liikkuu myyrä nimeltä Öster, mutta se on niin pieni, etteivät aikuiset voi sitä nähdä. Kutsuimme kevättalvella lapset piirtämään meille Öster-myyrän ja saimme 70 upeaa teosta eri ikäisiltä piirtäjiltä ja maalareilta. Voit tustua Öster-myyriin tällä sivulla.

SOITTOVIDEOT

Pikkuprovinssin perinteistä bändikatselmusta ei voitu tänäkään vuonna järjestää, mutta sen sijasta tarjosimme alakoulujen bändeille mahdollisuuden tulla soittamaan biisejä videolle taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan Hugo-salissa. Katso videot Pikkuprovinssin YouTube-kanavalla.

Yhteistyössä Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa:

- Eläinystävät yhteisötaideteos: Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatus

- Pikkuprovinssin löytöretken somisteet: Sedu Valma, Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi, Tolkkupaja-hanke, Luovaamo kuvataide.