Info in English.

Ohjelma:

Tämän vuoden Pikkuprovinssi järjestetään useassa eri osassa sekä livenä että verkossa. Ajankohtainen ohjelmatarjonta on koottu tälle sivulle. 

TAPAHTUMAT JA TYÖPAJAT

La 25.9. Pikkuprovinssi & Muu-Maun syyspäivä Kalevan Navetassa

Ohjelmassa on mm. työpajoja ja lastenmusiikkia. Katso koko ohjelma: kalevannavetta.fi/muumau.

25.9. klo 13.00 Susanna Volanto & Laitakaupungin orkesteri: Eriskummalista menoa! 

Hugo-sali, Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta. Nyykoolinkatu 25.

 

Susanna Volannon ja Laitakaupungin orkesterin yhteinen Eriskummallista menoa! -lastenkonsertti tarjoaa hullunkurisia tarinoita ja hulvattomia hetkiä lastenlaulujen lomassa. Konsertti on suunnattu 4-8-vuotiaille lapsille. Konsertti on maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua ennakkoon. Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu Webropol-lomakkeella.

Digitaalinen ohjelma

VERKKONÄYTTELY: Varhaiskasvatuksen eläinystävät 

Seinäjoen varhaiskasvatuksen lapset ja kasvattajat ovat valmistaneet eläinystäviä, joiden tekeminen on perustunut kohtaamiseen ja läsnäoloon. Eläinystäviä on nähtävillä Pikkuprovinssin YouTube-kanavalla.

VERKKONÄYTTELY: Öster-myyrät

OIemme kuulleet, että Törnävänsaaren alueella liikkuu myyrä nimeltä Öster, mutta se on niin pieni, etteivät aikuiset voi sitä nähdä. Kutsuimme kevättalvella lapset piirtämään meille Öster-myyrän ja saimme 70 upeaa teosta eri ikäisiltä piirtäjiltä ja maalareilta. Voit tustua Öster-myyriin tällä sivulla.

SOITTOVIDEOT

Pikkuprovinssin perinteistä bändikatselmusta ei voitu tänäkään vuonna järjestää, mutta sen sijasta tarjosimme alakoulujen bändeille mahdollisuuden tulla soittamaan biisejä videolle taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan Hugo-salissa. Katso videot Pikkuprovinssin YouTube-kanavalla.