Taas mennään! on lasten ja nuorten oma podcast! Idea podcastin tekemiselle syntyi halusta lisätä lasten kuulemista ja lasten toteuttamaa kulttuuritoimintaa.

Ensimmäisen tuotantokauden jaksoissa käsitellään elektronisen musiikin, bändisoiton, käsitöiden, sirkuksen ja parkourin sekä teatterin harrastamista. Jokaiselle harrastukselle on oma jaksonsa, jossa selvitetään, mikä harrastuksessa viehättää ja miksi lapset ovat valinneet juuri tämän harrastuksen. Podcastin käsikirjoittajina ja juontajina toimivat Alakylän koulun 6A-luokan oppilaat. Lapset ovat olleet mukana myös podcastin nimen, logon sekä tunnusmusiikin suunnittelussa. Podcastin ensimmäinen kausi toteutetaan Alakylän koulun ja lastenkulttuurikeskus Louhimon yhteistyönä ja se on osa vuoden 2021 lastenkulttuurifestivaali Pikkuprovinssin ohjelmaa.

Taas mennään! -podcastin toinen tuotantokausi julkaistaan viikon välein kesän 2022 aikana. Toisen tuotantokauden jaksot on toteutettu yhdessä Toivolanrannan alakoulun kuudesluokkalaisten kanssa. Oppilaat keskustelevat jaksoissa mm. retkeilystä, luonnonsuojelusta ja eläimistä.

Kuuntele Taas mennään! -podcast Spotifyssa tai Anchorissa.