Pikkuprovinssi-klubi Kalevan Navetassa 15.11.

lapsi seisoo aikuisen vieressä yleisössä värivaloin valaistun lavan edessä.

Monitaiteinen Pikkuprovinssi-klubi järjestetään jälleen Kalevan Navetan Hugo-salissa keskiviikkona 15.11.2023 klo 18.00-18.45. Lasten musiikki-, tanssi- ja sirkusesityksistä koostuva tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille, ja on maksuton. 

Mukana lavalla: Sirkus Muudi, Studio De Danse, Luovaamon Bändi C sekä Pitch Black -yhtye.

Tapahtumapaikkana toimii Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta, Hugo-sali (2. kerros). Hugo-saliin pääsee portaita pitkin tai hissillä. Osoite: Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki.

Saapuminen: Kävellen ja pyörällä pääset Kalevan Navetalle Vaasantien kautta tai Pohjan valtatien ylittävää Lakeuden aamunkoi -siltaa pitkin. Jos saavut autolla, huomioithan, että rakennuksen ympärillä on rajallisesti parkkitilaa. Pääovi sijaitsee Kalevan Navetan ja Itikanmäen asuintalojen välisen sisäpihan puolella.

Tapahtuman järjestää Lastenkulttuurikeskus Louhimo. Tapahtuma on osa vuoden 2023 lastenkulttuurifestivaali Pikkuprovinssin ohjelmaa.