Pikkuprovinssin riemukkaita Vappujuhlia vietetään 1.5.2022 Kalevan Navetan Hugo-salissa (Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki). Luvassa on jännittävää teatteria ja hulvatonta lastenmusiikkia! Esitykset ovat maksuttomia. Huomioithan, että tapahtumaan voivat osallistua vain ennakkoon paikan varanneet. Molemmat esitykset ovat loppuunvarattuja.

Teatteri Hevosenkenkä: Kummituskekkerit.

Klo 11.00 Teatteri Hevosenkenkä: Kummituskekkerit *Loppuunvarattu*

Autiotalon kummitukset valmistautuvat synttärijuhliin: höperö kreivi Konrad Kullervo von Knackenhaus täyttää keskiyöllä 550 vuotta, ja pikkukummitus Hugo ystävineen touhuaa innokkaasti yllättääkseen hänet. Tärveltyykö yllätys, kun kutsumaton vieras, kakkurosvo Sulo Sacher puuttuu peliin…

Esityksen kesto: noin 45 min. Ikäsuositus 3-vuotiaasta ylöspäin. Esitys on loppuunvarattu.

Ennen esitystä saamme nauttia Sambakoulu Samba Tropicalin lasten ryhmän esityksestä. Kesto noin 15 min.

Mutaveijarit

Klo 14.30 Mutaveijarit *Loppuunvarattu*

Muikea ja veikeä lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit vie kuulijansa mutaisille matkoille ja jännittäville vesireiteille! Mutaveijarit on tunnettu energisestä lavaesiintymisestään ja useita eri musiikkityylejä yhdistelevistä mukaansatempaavista lauluistaan, joita kuuntelevat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin.

Konsertin kesto: noin 45 min. Esitys on loppuunvarattu.

Ennen esitystä saamme nauttia SirkusMuudin lapsiryhmien lyhyistä esityksistä. Kesto noin 15 min.

Pikkuprovinssin vappujuhla järjestetään taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan Hugo-salissa. Kalevan Navetan edustalla on rajallisesti pysäköintitilaa. Suosittelemmekin käyttämään henkilöauton sijasta muita saapumisvaihtoehtoja tai pysäköimään auton tarvittaessa Maakunnankadun parkkialueelle n. 700 metrin päähän. Kävellen ja pyörällä pääset Kalevan Navetalle Vaasantien kautta tai Pohjan valtatien ylittävää Lakeuden aamunkoi -siltaa pitkin. Lue lisää saapumisesta ja tapahtumapaikan esteettömyydestä.