Louhimon ja Pikkuprovinssin Syyslomadisko

Lastenkulttuurikeskus Louhimo ja Pikkuprovinssi toivottavat kaikki tervetulleiksi Syyslomadiscoon perjantaina 21.10.2022 klo 15-19! Ultraviolettivaloin valaistussa Diskossa temppuillaan sirkusvälineillä ja jammaillaan DJ:n soittaman lastenmusiikin tahdissa. Discossa on myös UV-kasvomaalaustyöpaja, josta on mahdollista käydä hakemassa hehkuvat ihomaalaukset! Disko on ilmainen.

Muu-Maun näyttelyopastus 21.10.2022 klo 15

Navettakissa Muu-Mau esittelee Seinäjoen taidehallin nykytaidenäyttelyitä. Opastetulla kierroksella vieraillaan kahdessa taidenäyttelyssä: näyttelytila Vintillä on esillä Ida Sofia Flemingin ja Vesa Rahikaisen näyttely Välitila ja näyttelytila Hallissa nähdään Noelia Mora Solvezin Farming. Toiminnallinen kierros soveltuu koko perheelle ja näyttelyihin tutustutaan yhdessä Taidehallin oppaan sekä Muu-Mau-käsinuken kanssa.

Kierros alkaa Kalevan Navetan aulasta. Opastus on lapsille ja kaikille alle 18-vuotiaille maksuton. Aikuisilla kierros sisältyy Taidehallin pääsylipun hintaan. (6/4/0€).