Pikkuprovinssin kesäpajat

Pikkuprovinssi järjestää kesäisiä työpajoja Kalevan Navetalla heinäkuussa. Työpajat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Perjantai 8.7. klo 12–14 & 14.30–16 Perhosbaaripaja

Tule askartelemaan baari oman pihan perhosille! Perhoset imevät pitkällä imukärsällä mettä kukista ja samalla pölyttävät kasveja. Perhoset ottavat ravinnon aina nestemäisenä, joten tehdään perhosille oma baari! Työpaja soveltuu yli 4-vuotiaille. Kesto: n. 20 min. Työpaja toimii non-stop-tyylillä.

Torstai 14.7. klo 12–14 & 14.30–16 Tuuliviiri-työpaja

Tule askartelemaan tuuliviiri, jonka voit kiinnittää vaikka pyöränsarveen. Työpaja soveltuu yli 4-vuotiaille. Kesto: n. 20-30min. Työpaja toimii non-stop-tyylillä.

Perjantai 15.7. klo 12-14 & 14.30–16 Kesäkruunupaja

Tule askartelemaan oma kesäinen kruunu luonnonmateriaaleista! Kruunuissa käytämme luonnonkukkia ja erilaisia kasveja sekä muita luonnonmateriaaleja, kuten käpyjä ja oksia. Tässä kuninkaallisessa päähineessä vain mielikuvitus on rajana! Työpaja soveltuu yli 3-vuotiaille. Kesto: n. 20 min. Työpaja toimii non-stop-tyylillä.