Blind Gut Company: Kuin kala puussa -sirkusesitys

Sirkusesitys

Lauantaina 21.5. klo 12 Pikkuprovinssin Löytöretken ohjelmassa nähdään Blind Gut Company: Kuin kala puussa -sirkusesitys. Esitys järjestetään Törnävänsaaren paviljongin ja kioskirakennuksen viereisellä kentällä. Maksuton, ei merkittyjä istumapaikkoja.

Kuin kala puussa on sirkusesitys kolmesta kaveruksesta, joiden elämä on täynnä kommelluksia ja oivalluksia. Yksi heistä on hajamielinen tavaroiden pyörittelijä, toinen edestakaisin säntäilevä kiipeilijä ja kolmas tasapainossa elävä haaveilija. Kaverusten yhteistyö ei aina ole helppoa, sillä usein he pyrkivät samaan päämäärään aivan eri keinoin. Kuten sinä hauskana päivänä, kun he päättävät rakentaa oudon härvelin, kukin omalla tyylillään tietenkin…

Kohderyhmä: Esitys sopii kaikenikäisille lapsille ja lapsiperheille.
Kesto: 35 minuuttia
Esiintyjät: Inga Björn, Sara Nurminen ja Tuomas Vuorinen.

Lisätiedot
Päivi Oksanen
Puh. 044 754 1618
paivi.oksanen@seinajoki.fi