ETÄESITYS: Ystäväni Pikku Pörriäinen

Ötökkäpukuun pukeutuneita ihmisiä

Pikkuprovinssi tarjoaa mahdollisuuden katsoa Tanssiteatteri MD:n etäesityksen: Ystäväni Pikku Pörriäinen 16.-22.5. aikana. Ilmoittaudu alla olevalla linkillä, niin lähetämme sinulle katselulinkin esitykseen.

Ystäväni Pikku Pörriäinen

Pikku Pörriäinen, YLE:n Pikku Kakkosesta monille tuttu kärpänen ötökkäkavereineen nähdään Ystäväni Pikku Pörriäinen -esityksessä. Esitys kertoo ystävyydestä, suvaitsevaisuudesta sekä muiden auttamisesta ja muistuttaa koko elävän elämän arvostamisesta – jopa sen pienimmän hyönteisen.

Kesto: noin 50 minuuttia
Ikäsuositus: Yli 4-vuotiaille

Ilmoittaudu etäesitykseen

Etäesityksen voi katsoa omalta laitteelta valitsemanaan ajankohtana 16.-22.5. välisenä aikana. Lähetämme katselulinkin ilmoittautuneille 16.5. mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu webropol-lomakkeella. Avaa lomake tästä.

Kuva: Tanssiteatteri MD