Pikkuprovinssi 2022 toteutaan kahdessa osassa toukokuun aikana

Vuoden 2022 Pikkuprovinssi toteutetaan kahdessa osassa toukokuun aikana. Lisäksi tapahtuman ohjelmaa järjestetään verkon välityksellä. Tutustu koko ohjelmaan.

Pikkuprovinssin vappujuhla

Ensimmäinen osa Pikkuprovinssia on taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa 1.5. järjestettävä vappujuhla, jossa esiintyvät Teatteri Hevosenkenkä sekä Lastenmusiikkiorkesteri Mutaveijarit. Esitykset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, mutta niihin tulee ilmoittautua rajallisen katsomotilan takia ennakkoon. Lue lisää Pikkuprovinssin vappujuhlasta.

Pikkuprovinssin löytöretki

Pikkuprovinssin löytöretki on lapsille ja perheille suunnattu reitti Törnävänsaaren ja Ruutipuiston luonnonsuojelualueen ympäristössä 16.-21.5. Reitin varrella on mm. lasten ja nuorten tekemiä koristeita ja yhteisötaideteoksia, tehtäviä, työpajoja ja QR-koodilla avautuvia videoita. Törnävänsaaressa on päivittäin myös erilaisia esityksiä sekä ohjattuja työpajoja. Lue lisää Löytöretkestä.

Alakoulubändien äänitykset

Pikkuprovinssin perinteisen bändikatselmuksen sijaan lastenkulttuurikeskus Louhimo tarjoaa tänä vuonna alakoulujen bändeille mahdollisuuden äänittää omia kappaleita tai covereita Kalevan Navetan soittotila Kammiossa. Äänityksiin osallistuu lapsia useilta Louhimon toiminta-alueen alakouluilta. Äänitykset toteutetaan yhteistyössä Kulttuurityöpaja Preppaamon kanssa.