Lastenkulttuurin Kevätpäivät Seinäjoella

Lastenkulttuurin Kevätpäiviä vietetään Seinäjoella 19.-21.4.2022. Seinäjoen kaupunki, Lastenkulttuurikeskus Louhimo, Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto sekä Harrastamisen Suomen mallin yhteyspisteen henkilöstö toivottavat kaikki lasten ja nuorten harrastamisen ja kulttuuritoiminnan parissa työskentelevät sekä lastenkulttuurin verkoston jäsenet tervetulleiksi kohtaamaan mielenkiintoisten puheenvuorojen, työpajakierrosten ja esitysten ääreen. Päivien teemana on laatu, johon sukelletaan kiinnostavien avausten, osallistavan keskustelun sekä yhdessä työskentelyn kautta. Tarjolla on upeita verkostoitumismahdollisuuksia, esityksiä ja elämyksiä, lasten ääntä unohtamatta! Pikkuprovinssi on mukana toteuttamassa ohjelmaa tapahtumaan.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Lastenkulttuuri.fi-sivustolla.